Kushtet e Shërbimit

Duke shfletuar faqen tonë, ju jeni dakord me kushtet e mëposhtme. Ju lutemi lexoni ato me kujdes dhe sigurohuni që t'i ndiqni ato.

Partnerë Reklamimi

Ne përdorim shërbime reklamimi të palëve të treta për të shfaqur reklama instadp.info. Kur reklamuesit reklamojnë në faqen tonë, disa shërbime reklamimi përdorin teknologji të tilla si "cookies" dhe web beacons, të cilat do t'u dërgojnë reklamuesve informacione rreth jush, duke përfshirë gjuhën tuaj. Kjo është për shkak se reklamat duhet t'ju shfaqen në gjuhën tuaj. Aktiv Website i tyre, vizitoni informacione shtesë në lidhje me shërbimet e tyre.

Kushtet e plota të shërbimit:

Ju pranoni të jeni të detyruar instadp.infoKushtet e Shërbimit të përcaktuara në këtë dokument nëse keni akses ose përdorni instadp.info. Nëse nuk i pranoni këto kushte, nuk jeni të autorizuar të përdorni instadap.info dhe as shërbimet e tij.

Instadp.info ka të drejtë të ndryshojë këtë dokument në çdo kohë për çfarëdo arsye dhe ju pranoni të jeni të detyruar nga versioni aktual i këtij dokumenti të Kushteve të Shërbimit.

Nëse i pranoni këto Kushte të Shërbimit, marrëveshja juaj me to ndërpritet automatikisht nëse shkelni ndonjë nga dispozitat e tyre. Kjo licencë mund të ndërpritet me ju në çdo kohë, për çfarëdo arsye, nga instadp.info sipas gjykimit të tij.

Përdorimi i skedarëve të regjistrit

Ne nuk regjistrojmë asnjë IP dhe as të dhëna të përdoruesit të vizitorëve tanë për qëllime sigurie. Megjithatë, ne përdorim Google Analytics për të gjurmuar sa vizita merr uebfaqja jonë. Nëse jeni të interesuar të lexoni më shumë rreth Google Analytics dhe Kushtet e tyre të Shërbimit, klikoni këtu http://www.google.com/analytics/tos.html

DMCA dhe hiqni

Ju lutemi vini re:

– Mbështetja e çdo lloj pirateje në këtë faqe nuk tolerohet.

– Të gjithë skedarët e imazhit janë të pritur jashtë sajtit.

– Kjo faqe i ndihmon përdoruesit të zmadhojnë imazhet që gjenden në Instadp vetëm për lehtësi.

– Ju kërkojmë që së pari të konsultoheni me këtë faqe përpara se të na kontaktoni: P dhe P.

Për çdo rast kur mund të gjeni materiale me të drejta autori që i përkasin vetes ose të tjerëve, ju lutemi na dërgoni email dhe ne do të bllokojmë konvertimin e atyre imazheve sipas kërkesës tuaj.

Rregullat e shtëpisë

1. Sigurohuni që jeni në përputhje me të gjitha ligjet në fuqi në vendin tuaj.

2. Mos shkarkoni skedarë audio që shkelin ligjin për të drejtën e autorit.

3. Skedarët e shkarkuar nëpërmjet instadp janë vetëm për përdorimin tuaj personal dhe nuk mund të rishpërndahen pa pëlqimin paraprak me shkrim nga ekipi ynë.

Nëse vazhdoni të përdorni faqen tonë të internetit, në këtë mënyrë ju pranoni këto rregulla dhe rregulloreSet

pyetjet

Nëse keni pyetje ose sugjerime në lidhje me shërbimin tonë, mos hezitoni të na kontaktoni në: [email mbrojtur].