Politika e Privatësisë

Mbledhja e informacionit personal

Kur vizitoni instadp.info, adresa juaj IP dhe datat dhe orët e aksesit regjistrohen të gjitha. Këto të dhëna përdoren vetëm për të analizuar modelet, për të drejtuar faqen, për të gjurmuar lëvizjet e përdoruesve dhe për të mbledhur informacione të gjera demografike për përdorim të brendshëm. Më e rëndësishmja, çdo adresë IP e regjistruar nuk është e lidhur me informacion personal të identifikueshëm.
Lidhje me faqet e internetit të palëve të treta

Lidhjet në këtë faqe interneti janë për lehtësinë tuaj, por ne nuk mund të garantojmë për politikat e privatësisë së sajteve të tjera. Mbani në mend se këto faqe interneti të palëve të treta ka të ngjarë të kenë rregulla të ndryshme për mbledhjen dhe përdorimin e të dhënave tuaja.

Privacy juaj

Ne kujdesemi për privatësinë tuaj dhe duam të jemi transparentë në lidhje me praktikat tona të informacionit. Ky njoftim shpjegon se çfarë informacioni mbledhim, si përdoret dhe zgjedhjet që keni për të dhënat tuaja. Ju mund ta gjeni këtë njoftim në faqen tonë kryesore dhe në çdo faqe ku ne mund të kërkojmë informacione personale.

Google Adsense dhe Cookie DoubleClick DART

Google, shitësi ynë i reklamave, përdor cookie për t'ju shfaqur reklama bazuar në vizitat tuaja në këtë sajt dhe sajte të tjera në internet. Kjo i lejon ata të shërbejnë reklama të synuara që mund të jenë me interes për ju.

Nëse dëshironi të ndaloni gjurmimin nga skedarët DART, vizitoni politikën e privatësisë së rrjetit të reklamave dhe përmbajtjes së Google në adresën http://www.google.com/privacy_ads.html . Gjurmimi i përdoruesit përmes mekanizmave të skedarëve DART rregullohet nga politikat e privatësisë së Google.

La instadp.info faqja e internetit mund të përdorë gjithashtu cookie për të analizuar aktivitetet e vizitorëve në sajt, për të vlerësuar efektivitetin e reklamimit dhe arsyet e tjera që do të përshkruhen në politikat e tyre të privatësisë, instadp.info nuk ka akses ose kontroll mbi këto cookie të përdorura nga reklamuesit e palëve të treta.

Ndryshimet në këtë Deklaratë të Intimitetit

Kjo deklaratë mund të ndryshohet në çdo kohë pa paralajmërim. Nëse keni pyetje në lidhje me politikën tonë të privatësisë, ju lutemi na kontaktoni duke dërguar email [email mbrojtur]