Shkarkuesi i videos në Instagram

Fusni URL-në e videos në Instagram dhe klikoni butonin "MERRNI".

           

Shkarkues i videove në Insta?

Me vetëm disa klikime, shkarkoni videot tuaja të preferuara në Instagram në pajisje për t'u riprodhuar në çdo kohë, edhe pa lidhje interneti.

Çfarë është një Shkarkues i Videove në Instagram?

Është një shërbim i fundit, i veçantë i shkarkimit të videove në Instagram që ju lejon të ruani video nga IG në cilësinë më të madhe të mundshme. Nuk ka nevojë të regjistroheni ose të paguani për të. Mund ta përdorni kur dhe si të dëshironi.

Si të përdorni shkarkuesin e videos në Instagram në internet?

Është e lehtë të ruash video nga Instagram në çdo pajisje tënde. Thjesht ndiqni udhëzimet tona të thjeshta më poshtë:

Hapi 1: Hapni videon që dëshironi të shkarkoni në Instagram

Shkarkues video në Instagram

 

Hapi 2: Klikoni "Copy lidhje" për të kopjuar atë lidhje video.

InstaDp video downloader

Hapi 3: Lidhni pa probleme videon me Shkarkuesin tonë të Videove në Instagram dhe shtypni "GET"Button

instaDp shikues video

Hapi 4: Pasi të jenë të disponueshme rezultatet, shtypni "SHKARKObutonin " për të shkarkuar videon në pajisjen tuaj.

Shikuesi i videos në Instagram

Shikoni mjetet tona të tjera falas: Shkarkuesi i Profilit Insta, Shkarkuesi i fotografive në Insta, Shkarkuesi i Insta Reels, Shkarkuesi i Tregimeve në Insta, Insta Stories thekson Shkarkuesin.

FAQ

A është falas Shkarkuesi i Videove në Instagram?

Po, ju mund të merrni video në Instagram falas. Kjo nuk do t'ju kushtojë asgjë dhe do t'ju lejojë të ruani një numër të pafund videosh.

Cilat pajisje funksionojnë me Instagram Video Downloader?

Shkarkues Video në Instagram mbështet shkarkimet nga Instagram në çdo platformë dhe lloj pajisjeje. Ju mund të ruani video interesante në iPhone, telefonin tuaj Android ose PC. Sistemet operative më të njohura - macOS, Windows dhe Linux - mbështeten për shkarkimin e skedarëve kompjuterikë.

A është e ligjshme përdorimi i një shkarkues video IG?

Po. Ne jemi plotësisht të sigurt dhe të ligjshëm. Sidoqoftë, mënyra në të cilën e përdorni këtë video është e rëndësishme. Është e pranueshme për përdorimin tuaj nëse kjo është ajo që po bëni. Megjithatë, nuk mund ta transmetosh për të marrë para apo diçka të tillë. Përndryshe, sa herë që përdorni këtë informacion, ju lutemi njoftoni autorin dhe përmendeni atë.

Ku mund të gjej videot e shkarkuara?

Mund të gjeni çdo video që keni ruajtur në kompjuterin tuaj në dosjen Shkarkime (Windows, Mac, iOS). E njëjta gjë është e vërtetë për përmbajtjen video të ruajtur të telefonit - do të jetë në Galerinë tuaj.

Sa video mund të shkarkoj?

Nuk ka kufi për numrin e videove që mund të shkarkoni. Kështu që mund të shkarkoni sa më shumë video që dëshironi, por sigurohuni që pajisja juaj të ketë memorie të mjaftueshme për t'i ruajtur ato.