Shkarkues i pikave kryesore të tregimeve në Instagram

Futni pikat kryesore të tregimeve të URL-së dhe klikoni butonin "MERRNI".

Çfarë është Shkarkuesi i pikave kryesore të tregimeve në Instagram?

Me Shkarkuesin e pikave kryesore të tregimeve në Instagram, mund të kërkoni dhe shkarkoni shpejt dhe me lehtësi çdo pikë kryesore të historisë në cilësi HD. Ky mjet është i pakufizuar, kështu që ju mund të përdorni me lehtësi llogaritë e miqve, të famshëmve ose idhujve.

Çfarë është Shkarkuesi i pikave kryesore të tregimeve në Instagram?

Shkarkues i pikave kryesore të tregimeve në Instagram është një mjet i shkëlqyeshëm për të angazhuar audiencën tuaj në Instagram. Ju lejon të ruani dhe të kërkoni çdo Pika kryesore të Tregimeve në çdo pajisje sipas zgjedhjes suaj dhe të shkarkoni në PC, Mac, Android ose iPhone. Thjesht shkruani adresën. Tregimet do të shkarkohen automatikisht.

Si të përdorni Shkarkuesin e pikave kryesore të tregimeve në Instagram?

Tani gjetja dhe shkarkimi i tregimeve të veçuara është i shpejtë dhe i lehtë në Shkarkuesin e pikave kryesore të tregimeve në Instagram dhe ndiqni udhëzimet më poshtë:

Hapi 1: Shkoni në Instagram dhe kërkoni për Tregimet kryesore që dëshironi të shkarkoni.

shkarkuesin e theksimit të historive në insta

Hapi 2: Klikoni Theksimi i tregimeve që dëshironi, më pas kopjoni lidhjen nga shiriti i shfletuesit të internetit.

shkarkuesin e nxjerrjes në pah të tregimeve në instagram

Hapi 3: Ngjitni lidhjen e kopjuar më parë në Shkarkuesi kryesor i tregimeve në Instagram pastaj shtypni "Marr"Button

Ngjitni lidhjen e kopjuar më parë në Shkarkuesin e Theksimit të Tregimeve në Instagram

Hapi 4: Shtypni "Shkarkobutonin ” për të shkarkuar falas në pajisjen tuaj rezultatin që dëshironi.

zgjidhni dhe shkarkoni rezultatin

Shikoni mjetet tona të tjera falas: Shkarkuesi i Profilit Insta, Shkarkuesi i fotografive në Insta, Shkarkues Video Insta, Shkarkuesi i Insta Reelsdhe Shkarkuesi i Tregimeve në Insta.

FAQ

Si të përdorni Shkarkuesin e Tregimeve të Veçanta në Instagram?

Për të përdorur shkarkuesin, thjesht shkruani URL-në e historisë në Instagram që dëshironi të shkarkoni. Më pas mund të zgjidhni formatin në të cilin dëshironi të shkarkoni historinë dhe të filloni procesin e shkarkimit. Pasi të shkarkohet historia, mund ta shikoni jashtë linje ose ta ndani me të tjerët.

A mund të shkarkoj histori private në Instagram?

Jo, mund të shkarkoni vetëm histori publike në Instagram. Historitë private mund të shikohen vetëm nga ata që janë autorizuar t'i qasen ato nga pronari.

A mund të shkarkoj histori në Instagram nga njerëz që nuk i ndjek?

Po, ju mund të shkarkoni histori në Instagram nga kushdo për sa kohë që ato janë publike.

Si mund ta di nëse dikush e ka ruajtur historinë time?

Aktualisht, nuk ka asnjë mënyrë për të ditur nëse dikush e ka shkarkuar ose ruajtur historinë tuaj. Instagram nuk i njofton përdoruesit kur tregimet e tyre ruhen.

A mund të shkarkoj histori të skaduara në Instagram?

Po, mund të shkarkoni histori të skaduara në Instagram për sa kohë që ato janë publike. Pasi historia të skadojë, ajo nuk mund të shikohet më nga askush përveç pronarit të historisë. Megjithatë, ata që e kanë shkarkuar ose ruajtur historinë mund ta shohin përsëri atë.

A mund të shkarkoj histori në Instagram pa një filigran?

Po, ju mund të shkarkoni histori në Instagram pa një filigran. Megjithatë, ne rekomandojmë të shtoni filigranë në tregimet tuaja për të parandaluar që të tjerët të shkarkojnë dhe përdorin përmbajtjen tuaj pa leje.