Shkarkuesi i historisë në Instagram

Futni "Historitë e URL-së" dhe klikoni butonin "MERRNI".

Shkarkuesi i tregimeve në Instagram: Ruani videot e tregimeve në cilësi origjinale

InstaDp.Info u ofron përdoruesve mënyrën më të lehtë për të shkarkuar pikat kryesore dhe tregimet në Instagram duke përdorur shërbimin tonë të shkarkimit të historive në Instagram (Kursyes i historisë). Me HD të plotë me cilësi të lartë, video e historisë në Instagram do të shkarkohet shpejt në pajisjen tuaj. Për më tepër, ju mund të përdorni shikuesin tonë të historive në Instagram për të parë historitë në Insta në mënyrë anonime pa e ditur askush.

Çfarë është Shkarkuesi i Tregimeve në Instagram?

Shkarkuesi i historisë në Instagram është një mjet online që ju lejon të shkarkoni histori dhe pika kryesore në Instagram në mënyrë anonime dhe shpejt. Me HD të plotë me cilësi të lartë, video e historisë në Instagram do të shkarkohet shpejt në pajisjen tuaj.

Si funksionon Shkarkuesi i Stories në Instagram?

Thjesht shkruani URL-në e historisë në Instagram që dëshironi të shkarkoni dhe mjeti ynë do të bëjë pjesën tjetër! Brenda pak sekondash, historia do të shkarkohet në cilësi të lartë në HD të plotë në pajisjen tuaj. Ndiqni hapat e mëposhtëm:

Hapi 1: Kopjoni URL-në e Tregimit që dëshironi të shkarkoni.

Shkarkues i tregimeve në Insta

Hapi 2: Ngjitni atë URL këtu.

shkarkues i tregimeve në instagram

Hapi 3: Klikoni butonin "GET".

instadp shkarkues i tregimeve

Hapi 4: Prisni një moment dhe shkarkoni.

shkarkues i historive në instagram

Shikoni mjetet tona të tjera falas: Shkarkuesi i Profilit Insta, Shkarkuesi i fotografive në Insta, Shkarkues Video Insta, Shkarkuesi i Insta Reelsdhe Insta Stories thekson Shkarkuesin.

Pse të përdorni shkarkimin e tregimeve në Instagram?

Ka shumë arsye që mund të dëshironi të shkarkoni një histori në Instagram. Ndoshta dëshironi të ruani një kujtim ose të ruani një kopje të një momenti qesharak. Ndoshta dëshironi ta ndani historinë me dikë që nuk ka Instagram. Cilado qoftë arsyeja, shkarkuesi ynë i historive në Instagram (Story Saver) është mënyra më e lehtë për ta bërë atë!

FAQs

A është i sigurt shkarkimi i Instagram Stories?

Absolutisht! Ne e marrim jashtëzakonisht seriozisht privatësinë dhe sigurinë tuaj. Të gjitha shkarkimet janë plotësisht anonime dhe nuk kërkohet identifikimi. Për më tepër, serverët tanë janë të sigurt dhe ne nuk ruajmë asnjë nga të dhënat tuaja.

Si mund t'i shikoj historitë në Instagram pa e ditur askush?

Thjesht përdorni shikuesin tonë të historive në Instagram! Me këtë mjet, ju mund të shikoni çdo histori në Instagram në mënyrë anonime pa e ditur ndonjëherë personi që e ka postuar.

A duhet të instaloj ndonjë softuer?

Jo! Shkarkuesi ynë i tregimeve në Instagram (Kursyesi i tregimeve) është një mjet i bazuar në ueb që nuk kërkon asnjë instalim. Thjesht shkoni në faqen tonë të internetit dhe përdorni mjetin e kursimit të historive në Instagram.