Shkarkuesi i rrotullave në Instagram

Futni URL Reels në Instagram dhe klikoni butonin "MERRNI".

Shkarkuesi ynë i videos në Instagram Reels është më i miri në treg.

Tani mund të shkarkoni lehtësisht çdo video të Reels nga Instagram duke përdorur Shkarkuesin tonë në internet të Reels. Videot ruhen në format MP4 dhe bëni vetëm disa hapa të thjeshtë!

Shkarkuesi i videove Reels është një shtesë e shfletuesit të internetit që mund të shkarkojë shpejt dhe me lehtësi videot e Reels nga Instagram pa pasur nevojë të instaloni ndonjë softuer shtesë. Për më tepër, ai mbështet shkarkimin e videove Reels në formatin mp4 në të gjitha pajisjet (PC, Mac, Android, iPhone dhe iPad).

InstaDPShkarkuesi i videove Reels në Instagram ju lejon të shkarkoni me lehtësi çdo video të Reels Instagram. Thjesht ngjitni lidhjen me videon e dëshiruar në kutinë tonë të hyrjes InstaDP.Info, dhe procesi i shkarkimit do të fillojë menjëherë.

Cilat janë përfitimet e përdorimit të Instagram Reels Downloader për të ruajtur video nga Instagram?

Cilat janë rrotullat e Instagramit?

Instagram Reels është një veçori e re që ju lejon të krijoni video 15-30 sekonda. Ky mjet fantastik redaktimi u jep përdoruesve mundësinë të tregojnë gamën e tyre krijuese dhe aftësitë e dizajnit përmes një prej rrjeteve më të njohura të mediave sociale në botë. Sidoqoftë, ndryshe nga platformat e tjera të ndarjes së videove, shkarkimi i përmbajtjes nga Instagram Reels mund të jetë i vështirë. Fatmirësisht, InstaDP.Info ofron një zgjidhje duke lejuar këdo që të shkarkojë çdo mbështjellje në një kompjuter, tablet ose telefon (iPhone ose Android).

Si të përdorni Instagram Reels Downloader?

Shkarkuesi i videove të "Instagram Reels". është një aplikacion ueb që mund të përdoret për të ruajtur çdo video të rrotullave në Instagram. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të hiqni videot tuaja nga Instagram. Ndiqni këto udhëzime të thjeshta:

Hapi 1: Gjeni bobinën që duhet të shkarkoni në Instagram.

Shkarkues i rrotullave në Instagram

Hapi 2: Klikoni "Copy lidhjeButoni ” për të kopjuar lidhjen e videos Reel.

Shkarkuesi i Insta Reels

Hapi 3: Ngjitni lidhjen e kopjuar në shiritin e kërkimit të mjetit tonë.

shikues insta reels

Hapi 4: Shtypni "GETbutonin ” dhe prisni që mjeti të funksionojë

shikues i rrotullave të instagramit

Hapi 5: Pasi të jenë të disponueshme rezultatet, shtypni "Shkarkobutonin ” për të shkarkuar rrotullën e videos në kujtesën e pajisjes tuaj.

instadp shkarkues i rrotullave

Shikoni mjetet tona të tjera falas: Shkarkuesi i Profilit Insta, Shkarkuesi i fotografive në Insta, Shkarkues Video Insta, Shkarkuesi i Tregimeve në Instadhe Insta Stories thekson Shkarkuesin.

FAQ

A funksionon shkarkuesi i Instagram Reels në PC?

Po, shkarkuesi ynë i IG Reels mund të përdoret në një kompjuter. Ju mund të përdorni shkarkuesin tonë të IG Reels nëse keni akses në internet dhe një shfletues ueb. Do të thotë se mund të përdoret në PC, Mac, iPhone dhe pajisjet Android.

A duhet të identifikohem në një llogari në Instagram për të shkarkuar videot e Reels?

Ju nuk keni nevojë të identifikoheni. Për të marrë ndonjë material në Instagram (IG), shkoni te InstaDP.Info faqen e internetit dhe ndiqni udhëzimet për shkarkimin e përmbajtjes nga Instagram (IG).

Ku ruhen rrotullat e videove të shkarkuara?

Kontrolloni dosjen "Shkarkime" në smartphone tuaj ose "historinë e shkarkimeve" në shfletuesin tuaj për çdo shkarkim që është bërë. Videot do të ruhen në memorien e pajisjes.

A është Instagram Reels Downloader falas?

InstaDp.Info ofron një mënyrë falas dhe të lehtë për të shkarkuar përmbajtjen e Instagramit (video, foto, rrotulla, histori, etj.), pa kufizime se sa mund të shkarkoni.

A është i ligjshëm shkarkimi i Instagram Reel?

Është e ligjshme për këdo që të shkarkojë "Instagram Reels" për përdorim personal, për sa kohë që ato nuk shiten ose përdoren për përfitime komerciale. Ju mund të jeni duke thyer ligjet për të drejtat e autorit nëse keni ndërmend të ri-postoni rrotullat si tuajat ose t'i shisni ato.