Shkarkuesi i fotografive të profilit në Instagram

Futni profilin e përdoruesit ose URL-në dhe klikoni butonin "MERRNI".

Shkarkoni një fotografi origjinale të profilit në Instagram me cilësi të lartë

Si parazgjedhje, është e vështirë të klikosh dhe të zgjerosh fotografitë që përdoruesit përdorin si imazhet e tyre kryesore. Përdorni këtë mjet ueb për të parë dhe shkarkuar foto direkte. Funksionon si për profilet personale ashtu edhe për ata që ju kanë në listën e tyre të zezë.

Si funksionon Shkarkuesi i Fotografive të Profilit në Instagram

Nuk kërkohet hyrje ose regjistrim. Thjesht ndiqni këto hapa:

1: Kopjoni emrin unik @ ose URL-në e profilit të përdoruesit të dëshiruar.

InstaDP - Kopjo pseudonimin ose URL-në e profilit

2: Ngjitni në fushën e kërkimit të mjetit në krye të faqes.

Instadp

3: Më pas shtypni "GETbutonin ” dhe prisni që mjeti të funksionojë dhe të kthejë rezultatet.

Instadp - Kliko Merr

4: Pasi rezultatet të jenë të disponueshme, shtypni "ZOOM AIbutonin " për të parë imazhin e zmadhuar duke përdorur teknologjinë AI. Përndryshe, shtypni "Shkarkoni AIbutonin " për të shkarkuar imazhin e përpunuar me AI ose shtypni "Shkarkobutonin " për të shkarkuar imazhin origjinal.

InstaDP - Zmadhoni ose shkarkoni

 

Shikoni mjetet tona të tjera falas: Shkarkuesi i fotografive në Insta, Shkarkuesi i videos në Insta, Shkarkuesi i Insta Reels, Shkarkuesi i Tregimeve në Insta, Insta Stories thekson Shkarkuesin.

Pse duhet të përdorni mjetin për zmadhimin e fotografive të profilit në Instagram?

  • Nëse jeni duke luftuar për të parë imazhe të vogla, mos u shqetësoni! Ju mund t'i hapni ato në rezolucion të plotë me këtë shërbim ueb. Dhe nëse vërtet duhet të shihni foton kryesore, ne ju kemi mbuluar edhe atje – është falas dhe i shpejtë.
  • Nëse nuk jeni i sigurt se kush po ju dërgon mesazhe në Direct, kontrolloni kërkesat tuaja. Nëse postimet e dërguesit janë të fshehura nga ata që nuk i ndjekin, hidhini një sy fotografisë së profilit të tyre për të marrë pak qartësi.
  • Ju nuk keni pse të pranoni kërkesa nga kushdo në Instagram. Nëse një llogari ka vetëm një profil privat, ka të ngjarë që personi të mos e ketë vendosur emrin e tij të vërtetë në faqe. Përpara se të miratoni ndonjë kërkesë ndjekësi, hidhini një sy fotografisë së profilit të tyre në këtë faqe.
  • Ju mund të merrni ide për imazhin tuaj kryesor. Skanoni profilet që ju frymëzojnë ju ose rivalët tuaj nëse nuk e keni idenë se çfarë fotografie të përdorni si logon e llogarisë tuaj. Ju mund të shikoni fontet e përdorura nga logot e biznesit kur zmadhoni imazhet. Gjithashtu, duke mbajtur këto fotografi, ju mund t'i jepni shembuj ekipit tuaj.

Pyetjet e shpeshta

A është e mundur të shikosh foton e profilit të ndonjë përdoruesi në Instagram?

Ju mund ta përdorni këtë faqe interneti për të parë imazhet e çdo personi të regjistruar në një rrjet social. Me mjetin tonë, ju mund të shikoni llogarinë private të çdo personi të famshëm, biznesi ose miku.

A është e mundur të shikosh fotografitë e profilit në Instagram nëse nuk kam një llogari të vlefshme?

Nëse nuk jeni regjistruar në Instagram ose keni fshirë profilin tuaj, mos u shqetësoni – prapë mund të shikoni fotot e njerëzve të tjerë. Informacioni i vetëm që ju nevojitet është emri i përdoruesit ose personi i kompanisë.

A marrin ata një njoftim kur shoh profilin e tyre në Instagram?

Jo, procedura nuk është e gjurmueshme. Për shkak se nuk keni nevojë të identifikoheni për të skanuar një foto, askush nuk do të njoftohet.

A është ky shërbim falas?

E drejtë! Ju mund ta përjetoni këtë mjet falas përgjithmonë. Sigurohuni që të shikoni mjetet tona të tjera falas, si shkarkuesi i fotografive në Instagram, shkarkuesi i videove në Instagram, shkarkuesi i rrotullave në Instagram dhe shkarkuesi i tregimeve në Instagram…

A mund të shikoj imazhet e llogarive që refuzuan kërkesën time për ndjekje?

me InstaDp.Info mjetet, është e lehtë. Nëse jeni në listën e tyre të zezë në Instagram.