Shkarkuesi i fotografive në Instagram

Futni URL-në e Fotos në Instagram dhe klikoni butonin "MERRNI".

Shkarkuesi i fotografive në Insta

Instagram Photos Downloader është një mjet i thjeshtë që ju lejon të shkarkoni imazhe nga rrjeti juaj i preferuar social Instagram në definicion të lartë. Ruani fotot në cilësinë origjinale.

Çfarë është një Shkarkues Fotosh për Instagram?

Shkarkuesi i fotografive në Instagram është një program që ju lejon të ruani çdo foto në Instagram në çdo pajisje që zgjidhni dhe të shkarkoni foto në PC, Mac, Android ose iPhone. Thjesht shkruani adresën dhe fotografia do të shkarkohet automatikisht.

Si të përdorni Instagram Photos Downloader?

Shkarkimi i imazheve në Instagram tani është i lehtë me mjetin tonë të ri. Thjesht ndiqni udhëzimet e mëposhtme:

Hapi 1: Shkoni në Instagram dhe kërkoni për imazhin që dëshironi të shkarkoni

InstaDp Shkarkues i fotove

 

Hapi 2: Klikoni mbi 3 pikat dhe zgjidhni “Copy lidhje” për të kopjuar lidhjen e imazhit.

InstaDP-Image-Shkarkues

 

Hapi 3: Ngjitni lidhjen e sapokopjuar në Shkarkuesi i fotografive në Instagram në faqen tonë kryesore.

Shkarkues i fotografive në Instagram

Hapi 4: Klikoni "GETbutonin ” dhe prisni që mjeti të funksionojë.

Shkarkues i imazheve në Instagram

Hapi 5: Pasi mjeti të kthejë rezultatet, mund të shtypni "SHKARKObutonin ” për të shkarkuar imazhin me cilësi origjinale në pajisjen tuaj.

Shkarko instadp

Shikoni mjetet tona të tjera falas: Shkarkuesi i Profilit Insta, Shkarkuesi i videos në Insta, Shkarkuesi i Insta Reels, Shkarkuesi i Tregimeve në Insta, Insta Stories thekson Shkarkuesin.

FAQ

A mund ta përdor Instagram Photos Downloader për PC?

Me Instagram Photos Downloader, mund të shkarkoni video dhe foto direkt në kompjuterin ose telefonin tuaj. Do të jeni të lumtur të dini se është një shërbim ueb i pajtueshëm me të gjitha pajisjet!

A është e sigurt të shkarkosh foto nga Instagram?

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë të sigurt dhe anonime për të shkarkuar fotot në Instagram, mos kërkoni më larg se Instagram Photo Downloader. Ne nuk mbledhim asnjë nga të dhënat tuaja, kështu që ju mund të jeni të sigurt se privatësia juaj është e mbrojtur.

A do të njoftohet përdoruesi kur të ruaj foton e tij?

Jo. Me shkarkuesin e Instagram Photos, përdoruesit nuk mund të dallojnë nëse po e shkarkoni foton e tyre apo jo.

A është i ligjshëm Shkarkuesi i Fotove në Instagram?

Po, është e ligjshme shkarkimi i fotove në Instagram. Ju qëndroni brenda ligjit për të drejtën e autorit nëse nuk i publikoni imazhet e ruajtura si tuajat (duke i dhënë kredi autorit aktual).