InstaDP.info

InstaDP është zgjidhja perfekte për të marrë përmbajtje në Instagram pa asnjë kosto! Fotot e profilit, videot, bobinat, tregimet dhe pikat kryesore të historive janë vetëm disa klikime larg. Nuk ka nevojë për të marrë kohë nga orari juaj i zënë; InstaDP ju jep shpejt akses në atë që po kërkoni - të gjitha pa asnjë lloj shpenzimi!

Instadp Shikuesi i profilit

Shkarkuesi i fotografive të profilit në Instagram

Kërkoni dhe shikoni çdo foto të profilit në Instagram në cilësi të pastër kristal, me rezolucion të plotë - falas! Mjeti ynë i kërkimit jo vetëm që ju ofron cilësinë më të lartë të mundshme të imazhit, por gjithashtu ju lejon t'i shkarkoni ato pa pagesë.

logoja e insta-s
Instadp Shikuesi i fotove

Shkarkuesi i fotografive në Instagram

Mos shpenzoni orë të panumërta duke u përpjekur të gjurmoni dhe shkarkoni fotot me cilësi më të lartë në Instagram. Mjeti ynë intuitiv nxjerr të gjitha supozimet - thjesht na jepni një URL dhe do të keni shpejt akses në imazhin tuaj të dëshiruar në rezolucionin e tij më të mirë! Mos hezitoni më - merrni tuajën tani!

Instadp Shikuesi i videos

Shkarkuesi i videos në Instagram

Nëse po kërkoni një mënyrë të shpejtë dhe efikase për të shkarkuar video me cilësi HD nga llogaritë e miqve ose idhujve tuaj në Instagram, Shkarkuesi i Videove në Instagram është këtu për t'jua bërë jetën më të lehtë. Me këtë mjet në dispozicionin tuaj, kërkimi dhe shkarkimi i çdo videoje të zgjedhur nuk ka qenë kurrë më i thjeshtë!

Instadp Shikuesi i rrotullave

Shkarkuesi i rrotullave në Instagram

me Instadp Shkarkues i rrotullave, mund të shkarkoni shpejt dhe me lehtësi çdo mbështjellës në Instagram me definicion të lartë. Pavarësisht nëse janë miqtë tuaj, idhujt ose të famshëm, mbështjellja e kujtdo është vetëm disa klikime larg pa asnjë sherr.

Instadp Shikuesi i tregimeve

Shkarkuesi i historisë në Instagram

me Instadp Shkarkues i tregimit, mund të kërkoni dhe shkarkoni çdo histori nga llogaritë e miqve tuaj në Instagram, të famshëm dhe idhuj pa asnjë kufizim.

profilet në insta
Instadp Shikuesi i pikave kryesore të tregimeve

Shkarkues i pikave kryesore të tregimeve në Instagram

A e dini se me mjetin e shkarkimit të pikave kryesore të Instagram Stories, mund të shkarkoni çdo histori të veçuar të çdo përdoruesi të Instagramit? Nëse jo, tani po! Shkarkuesi i pikave kryesore të historive në Instagram është një mjet i tillë efektiv që lejon përdoruesit të gjurmojnë dhe shkarkojnë në fshehtësi histori.

profilet në insta

InstaDP Shkarkues HD - Të gjitha mjetet që ju nevojiten për Instagram

FAQ

Çfarë është InstaDP?

InstaDP është një faqe interneti që u ofron përdoruesve akses për të shkarkuar foto dhe video të profilit në Instagram.

Farë mund InstaDP Shkarko?
  1. Shikoni dhe shkarkoni imazhe të profilit me cilësi të lartë për çdo llogari në Instagram.
  2. Shikoni dhe shkarkoni video me cilësi të lartë në Instagram pa u heshtur.
  3. Shikoni dhe shkarkoni fotografi në Instagram me rezolucion të lartë.
  4. Shikoni dhe shkarkoni bobinat në Instagram (filma të shkurtër në Instagram).
  5. Mund të shikohet dhe shkarkohet çdo histori e llogarisë së Instagramit ose pika kryesore.
A është shërbimi falas?

Po, shërbimi është plotësisht pa pagesë.

Si të shkarkoj një foto ose video në Instagram?

Ju thjesht mund të ngjisni URL-në e profilit në shiritin e kërkimit në InstaDP faqen kryesore dhe klikoni "Shkarko".

Sa kohë duhet për të shkarkuar një foto apo video profili?

Shkarkimi i një fotografie ose videoje profili duhet të zgjasë vetëm disa sekonda.

A janë të sigurta të dhënat e mia gjatë përdorimit InstaDP?

Po, të gjitha të dhënat transferohen dhe ruhen në mënyrë të sigurt për mbrojtje maksimale.

A duhet të krijoj një llogari për ta përdorur InstaDP?

Jo, nuk ju nevojitet një llogari për të përdorur shërbimin tonë - thjesht shkruani URL-në e profilit në Instagram dhe klikoni "Shkarkim"!

A mund të shkarkoj disa fotografi ose video në të njëjtën kohë?

Po, ju mund të shkarkoni në grup disa fotografi ose video nga një llogari në të njëjtën kohë.

A ka ndonjë kufizim gjatë përdorimit të kësaj faqe interneti?

Aktualisht nuk kemi asnjë kufizim se sa foto/video mund të shkarkoni brenda një dite - kënaquni!

A është e ligjshme shkarkimi i përmbajtjes në Instagram?

Po, është krejtësisht e ligjshme të përdorni shërbimin tonë për sa kohë që respektoni ligjet për të drejtat e autorit dhe përdorni vetëm përmbajtjen në përputhje me dispozitat e legjislacionit në fuqi për të drejtat e autorit.

A ndahen të dhënat e mia personale me ndonjë palë të tretë?

Jo, ne nuk ndajmë asnjë të dhënë përdoruesi me palët e treta.

A ruhen shkarkimet e mia në faqen e internetit?

Jo, InstaDP lejon vetëm ruajtjen e përkohshme të skedarëve për të mundësuar shkarkime të shpejta - kështu që çdo shkarkim nuk do të ruhet në faqen tonë të internetit pas përfundimit.

Po sikur të më duhet ndihmë gjatë përdorimit të shërbimit?

Nëse keni nevojë për ndihmë gjatë përdorimit InstaDP, ju lutemi shikoni faqen tonë FAQ për pyetje dhe përgjigje të zakonshme ose na kontaktoni direkt në [email mbrojtur]

Mund ta përdor InstaDP për të shkarkuar nga Twitter, Facebook apo rrjete të tjera të mediave sociale?

Jo, InstaDP është krijuar ekskluzivisht për shkarkimin e përmbajtjes në Instagram - kështu që nuk mund të përdoret për të shkarkuar përmbajtje nga rrjetet e tjera sociale.

A qëndron cilësia e fotografive dhe videove të qëndrueshme kur shkarkohen?

Po, cilësia mbetet e qëndrueshme kur shkarkohet përmes InstaDP - duke i lejuar përdoruesit të shijojnë imazhe dhe video me cilësi të lartë!

A ka ndonjë mënyrë për të mbajtur gjurmët e përmbajtjes së shkarkuar më parë?

Jo aktualisht - çdo përdorues duhet të mbajë gjurmët e shkarkimeve të tij të mëparshme manualisht!

Do të InstaDP keni shtuar ndonjëherë veçori të reja në të ardhmen?

Po! Ne po punojmë vazhdimisht për të shtuar veçori dhe përditësime të reja në shërbimin tonë për përvojë të përmirësuar të përdoruesit - qëndroni të sintonizuar!